27 okt. 2020

Jul med Franska Trion 2020

Franska Trion tar sin rödsvarta jul ut i landet

Julen är ingen jul utan Franska Trion! Som traditionen bjuder ställer Franska Trion åter till med kalas när det lackar mot jul.
Bandet är högaktuella med sitt hyllade album “Är det konstigt?” samt sin medverkan som ett av husbanden i årets upplaga av På spåret i SVT.

Denna göteborgska jazz-rock-någonting konstellation har har gått från klarhet till klarhet liksom från en lokal angelägenhet till en nationell sådan. Bandet spelar numer för fullsatta hus runt om i vårt avlånga land och har sedan starten hyllats stort för sina egensinniga låtar och explosiva liveframträdanden.

2020 låter bandet återigen fler städer få ta del av den rödsvarta julkänsla som bara de kan uppbåda. Bandet utlovar låtar från hela sin karriär, inramat av några väl valda julsånger, hämtade från 2011 års magiska julplatta “Våra mest älskade julsånger”.

Turnén startar den 3 december på Debaser i Stockholm för att avslutas den 20 december på Pustervik i Göteborg

Senaste release