17 juni 2019

Maia Hirasawa tar med Carl-Einar Häckner ut på magisk julturné

Julsånger, magi och humor i en unik kombination  

Artisten Maia Hirasawa har bjudit in Carl-Einar Häckner som gästartist till hennes egna nya julshow “Maia Hirasawas Magiska jul med Carl-Einar Häckner”.

Tillsammans kommer de att bjuda på en spännande och trollbindande afton.

 

Maia Hirasawa har släppt album och turnerat i 12 år, men detta är allra första gången hon ger sig ut i konserthusen på en utpräglad julturné.

”November är en tung månad för mig, men när december kommer med allt som har med julen att göra så blir allt lite lättare. Jag är en sån som bara älskar julen. Julen är magisk, den bara är det.”

 

Carl-Einar Häckner säger själv om sin del i Maia Hirasawas Magiska Jul:

“Jag kommer trolla lite, prata om julen, kanske överraska mig själv i sammanhanget. Blev inspirerad när Maia ringde och fråga om jag ville. ”Vad roligt tänkte jag.” Jag måste givetvis trolla, göra humor. Kanske sjunga en sång?”

 

Maia Hirasawa har alltid i sitt artisteri gått sin egen väg och även när Maia gör en julkonsert blir det på hennes personliga sätt.

Tillsammans med sitt band tar Maia Hirasawa med oss på en musikalisk resa med avstamp i sina egna favoriter från den svenska klassiska julmusiken och blandar in Maia-pop med en touch av det japanska.

 

“Sammanfattningsvis kan man säga att detta kommer att bli precis det jag skulle vilja se i en julkonsert själv; stämningsfullt och med en massa energi” säger Maia.

Sånger blandat på svenska, engelska och japanska; en stor variation helt enkelt. Det blir också favoriter från mina äldre album och nyskrivna låtar.

Att Carl-Einar Häckner tackade ja till detta var som dröm för Maia.  “Jag är sedan länge ett stort fan av honom och jag är helt säker att hans poetiska skimmer, humor och inte minst magi kommer lägga sig som ett varmt hölje över våra hjärtan. Vi har ju så olika uttryck på scenen, men vad vi förmedlar är ändå lika.”  

 

Biljetter till samtliga spelningar släpps onsdag 19/6 kl 10:00 
Maia Hirasawas Magiska jul med Carl-Einar Häckner Turnéplan

12/12 Vara Konserthus

13/12 Malmö, Slagthuset MMX

14/12 Jönköpings Teater

15/12 Stockholm, Södra Teatern