Under Rebecka Rolfarts vingar hittar du kvartetten The Hanged Man med Elias Jungqvist - synt, Dennis Egberth - trummor och Mattias Gustavsson - bas.
Sedan 2013 har bandet spelat sin mardrömslikt vackra popmusik. Hela tiden i ett gränsland där sorg, styrka, smärta, kraft, skörhet, mystik och fantasi bor.
Ut i ljuset har låtarna dragits fram, från den djupaste brunnen själen har, från hjärtats hemligaste vrår för att så blivit förevigade i den har världen i alldeles skinande skrudar.

I november 2014 släpptes det första minialbumet "First Quarter Moon", följt av kassett EPn "Lord Have Mercy", januari 2016, båda via Kning Disk/Telegram. Debutalbumet "Of Blood Is Full" släpptes i september 2017, via Dubious Records. Det spelades in i en gammal vingård i norra Italien av Max-Måns Wikman.
Waves Vienna Festival
Wien (AT)
Youtube title

As the tower fell

Genom att möta mörkret och göra det till något greppbart kan jag pusta ut. Det kan leda till smärtsamma uppoffringar men det leder framåt och genom förändring kan en växa. När någon plötsligt försvinner ur ens liv, någon som gjort verkligt avtryck på en, står förändringen och smärtan där och det går inte att gömma sig. Just som du trodde du var redo att gå vidare klänger du dig återigen fast vid det som höll dig kvar men tornet kommer att falla och du blir tvungen att se allt ur ett nytt perspektiv. Sorgen vill bli omhändertagen och du är ensam med den. Tankar om livet uppstår när döden står för dörren. Tankarna blir melodier som blir till låtar. Den här skivan grundar sig i sorg. – Rebecka Rolfart, The Hanged Man

Albumet är inspelat i Studio Dubious, Stockholm, under 2018 och 2019. Producent var Max-Måns Wikman, som också mixat och mastrat. Assisterande ljudtekniker: Linnea Talp.

Alla låtar är skrivna av Rebecka Rolfart och är arrangerade av:

Dennis Egberth – trummor, percussion

Elias Jungqvist – synthar

Mattias Gustavsson – bas, kör

Rebecka Rolfart – bas, gitarr, sång

 

Kontakta oss

AgentMattias Albinsson+46 (0) 709 241412mattias@headstomp.com

Vad vi gör

Bokning