Maia Hirasawa(SE)

Med sin egensinniga röst och melodiska låtar har Maia Hirasawa sedan debuten varit en självklar del av det svenska - och japanska - musiklivet, som artist, låtskrivare och producent. I Maj 2020 släppte hon senaste albumet "Bättre". Albumet innehåller nio spår på svenska och ett på engelska, det enkla melodiska språket och de nära texterna känns igen.

Maia Hirasawa slog igenom med albumet ”Though I’m Just Me” 2007 och med låtar som ”And I found this Boy” och ”The Worrying kind”. Sedan debuten för 13 år sedan har hon hunnit släppa sex album i Sverige och har också en gedigen karriär i sin fars hemland Japan, där hon fått flera stora hits. Hon har under dessa år skrivit musik på svenska, japanska och engelska och producerat många av sina album själv. Hon är också en flitig kompositör till film, tv-serier och reklamfilm i just Japan.
Kulturterrassen
Örbro
Youtube title

Bättre

Maia Hirasawa bjuder in till en glad och varierad fest på nya albumet ”Bättre”. I stora drag handlar albumet om hennes 40-årskris. Och som inte det vore nog så kom Corona… Men Maia menar bestämt att det är hennes gladaste och minst ängsliga album hittills.

“Man kan tro att de skulle bli en sorglig skiva, men tvärtom. Jag har peppat mig själv så in i Norden att det är mitt gladaste album hittills”, berättar hon i ett personligt brev om nya musiken.

”Bättre” är producerat av Maia Hirasawa, Ida Lindberg, Wille Alin och TÅFAB (Åke Olofsson, Sebastian Rutgersson, Peter Engström).

Kontakta oss

AgentKristian Larsson+46 (0) 8 442 22 62+46 (0) 737 768779kristian@headstomp.com

Vad vi gör

Bokning