Kriget

Kriget är tillbaka efter fem år med det nya albumet ”Total Truness” - en upptäcktsfärd i ett soniskt ljuduniversum med lyrik som ifrågasätter mänskligheten och undersöker hur världen mår idag.

Live har Kriget beskrivits som ett eget universum. En plats där ren galenskap samverkar med livets skönhet. Där ljuv skörhet söker sig till ren ondska. Där parallella världar möts och mynnar ut i något vackert.
Youtube title

Det är som om Kriget färdas genom sorgebearbetningens faser mitt framför oss. Det är som att bandet är en levande själskropp som känner och därför både påverkas och utvecklas i sina karaktärsdrag.

I många år har bandet, precis som vilken sympatisk inkännande kropp som helst, absorberat omvärldens bedrövelse och gjort som själar gör när det smärtar. De har kapat av sina känslor och istället gått i motanfall. När det gjort för ont att uppleva elände har Kriget i sina tidigare album, likt alla punkband, hamnat i en hyperaktiv reaktionsfas. De har reagerat med att gå till frenetisk motattack och hanterat känslor av obehag med anfall.

Kriget är:

Gustav Bendt
Per Nordmark
Mattias Franzén

Kontakta oss

AgentMattias Albinsson+46 (0) 709 241412mattias@headstomp.com

Vad vi gör

Bokning