Ossler

I somras framförde Ossler "en skiva som inte finns" på Stockholm Music and Arts. Hyllningarna lät inte vänta på sig. Den då precis inspelade skivan framfördes i sin helhet och våren 2017 kommer den att släppas via skivbolaget Razzia. Uppföljaren till förra Grammisnominerade plattan Stas är om möjligt ännu bättre. I april ger sig Ossler ut på turné med band.

Läs mer

20 april, Stora Teatern, Göteborg
21 april, Kafe de Luxe, Växjö
22 april, KB, Malmö
27 april, Debaser Strand, Stockholm

Turnéperiod: 

2017

Diskografi: 

1997 Hotell Neanderthal
2001 Desorienterad
2002 Den Siste som Kom Ut
2005 Krank
2008 Ett Brus
2013 Stas

Skivbolag: 

Razzia

Pressbilder: 
(Klicka på bilderna för större storlek)