The Refreshments - Rock n´ Roll X-Mas

För fjortonde gången bjuder albumaktuella The Refreshments på landets rockigaste julkonsert "Rock n´Roll X-Mas”.
I år har gruppen slutit samman med den fantastiska artisten Louise Hoffsten som gästartist.
Idag släpps biljetterna till turnén som startar den 30 november i Nässjö och avslutas med buller och bång den 21 dec i Bollnäs konserthus.
Under samtliga spelningar medverkar även blåssektionen ”The X-Mas Horns”
En julshow långt ifrån en stilla natt där 100% Rock n´ Roll i sin ädlaste form utlovas.

Läs mer

Headstomp är mycket glada över att nu representera ett av landets mest aktiva liveband. 
Nu är det ett kvarts sekel sedan bandet bildades. Med en halv miljon sålda skivor och grammisar, guld och platinaskivor i mängder och över 3 500 spelningar i ryggen har the Refreshments tveklöst förtjänat titeln som landets hårdast arbetande och mest rotfasta rock’n’roll-band.
Bandets 25 årsjubileum kommer bl.a att uppmärksammas med nytt skivsläpp under 2015.

Turnéperiod: 

På förfrågan

Line up: 

Joakim Arnell, Sång/Bas
Johan J.B. Blohm, Piano /Sång
Mats Forsberg, Trummor
Jonas Göransson, Gitarr

Gästartist:
Elin Ruth, Sång / Gitarr

The X-Mas Horns:
Linus Lindblom: Alt Saxofon
Jens Filipsson. Baryton Saxofon

Diskografi: 

2014 – Wow Factor
2013 – Let It Rock - The Chuck Berry Tribute
2012 – Highways & Byways
2011 – Riding Along with the Refreshments
2010 – Christmas Wishes
2009 – A Band's Gotta Do What a Band's Gotta Do
2008 – Jukebox - Refreshing Classics
2007 – Christmas Spirits
2006 – 24-7
2006 – It's Got To Be Both Rock 'n' Roll
2004 – Easy to Pickup Hard to Put Down
2003 – Rock'n'Roll X-Mas
2003 – On the Rocks
2001 – Here We Are - Best of The Refreshments
2001 – Real Songs on Real Instruments
2000 – Musical Fun for Everyone
1999 – Are You Ready
1997 – Trouble Boys
1995 – Both Rock'n'Roll

Pressbilder: 
(Klicka på bilderna för större storlek)