Ane Brun

Ane Bruns debutalbum "Spending Time With Morgan" gavs ut 2003 på egna etiketten DetErMineRecords. Det var under en tid då det plötsligt vimlade av pojkar och flickor med akustiska gitarrer, och alla skulle släppa egna skivor.
De flesta av dem är numera bara en parantes i musikhistorien. Andra har fortsatt, släppt skivor och turnérat. Några har blivit framgångsrika och Ane Brun är definitivt en av de sistnämnda.

Läs mer

Under åren som gått har hon inte bara skaffat sig en trogen publik här i Skandinavien, i stora delar av Europa drar hon fulla hus till stora, etablerade scener. Intresset i USA har också börjat vakna på allvar.

2015 är det dags för ny skiva med stor ljudbild, stort band och stora låtar!

Turnéperiod: 

På förfrågan

Diskografi: 

2013 Rarities
2011 It all starts with one
2008 Sketches
2008 Changing of the Seasons
2007 Live in Scandinavia
2005 Duets
2005 A Temporary Dive
2003 Spending Time with Morgan

Skivbolag: 

Balloon Ranger Recordings

Javascript need to be enabled in order to view this page
Pressbilder: 
(Klicka på bilderna för större storlek)